عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

واکنش آیت‌الله جنتی به طرح ادعا‌هایی درباره مالکیت جزایر سه گانه ایرانی

دبیر شورای نگهبان گفت: جزایر بوموسی و تنب بزرگ و کوچک از دیرباز جزو خاک ایران بوده و جمهوری اسلامی طبق اصل ۹ قانون اساسی حافظ تمامیت ارضی‌اش خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 23
کد خبر: ۲۶۰۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه روز چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ این شورا به جنایت‌های رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: جنایات غیرانسانی رژیم غیرقانونی صهیونیستی در غزه و لبنان، ظلمی است که امروز هیچ انسان آزاده‌ای نباید نسبت به آن بی‌تفاوت باشد.

 

وی افزود: رفتار غیرعقلانی و غیرانسانی این روز‌های رژیم صهیونیستی، دست و پا زدن غریقی است که چیزی به پایان عمرش باقی نمانده است و کاری هم برای نجات خود از دستش برنمی‌آید.

 

دبیر شورای نگهبان در خصوص شهید سنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس هم اظهار کرد: ترور مجاهدانی مانند یحیی سنوار نه تنها تغییری در شکست حتمی رژیم غاصب صهیونیستی ایجاد نخواهد کرد، بلکه این شکست را سخت‌تر هم خواهد کرد. با شهادت یحیی سنوار قهرمان‌ها متولد خواهند شد. داستان زندگی آنها و شهادت‌شان، حماسه‌های قهرمان‌ساز جبهه حق است.

 

وی همچنین با گرامیداشت سالروز رحلت آیت‌الله مهدوی‌کنی عنوان کرد: ایشان عمر پربرکت خود را مخلصانه در خدمت به اسلام و نظام اسلامی صرف کردند و در جایگاه‌های مهمی نقش‌آفرین بودند که از جمله آنها عضویت در شورای نگهبان بود. نتایج ماندگار این خدمات، باقیات‌الصالحات این بزرگوار است.

 

آیت‌الله جنتی در پایان در رابطه با ادعا‌های تکراری برخی دولت‌ها در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی عنوان کرد: جزایر بوموسی و تنب بزرگ و کوچک از دیرباز جزو خاک ایران بوده و جمهوری اسلامی ایران طبق اصل ۹ قانون اساسی حافظ تمامیت ارضی‌اش خواهد بود.

 

وی با یادآوری حوادث تاسف‌باری که در دوران قاجار و پهلوی موجب جدایی بخشی از خاک کشورمان شد، گفت: امروز ایران اسلامی تعیین‌کننده معادلات جدید در منطقه و جهان است. فرزندان رشید ایران اسلامی در سخت‌ترین شرایط و در وضعیتی که صدام از سوی کشور‌های غربی و شرقی حمایت سیاسی، نظامی، اطلاعاتی و از سوی برخی دولت‌های عربی تامین مالی می‌شد، اجازه ندادند وجبی از خاک کشورمان در اشغال دشمن باقی بماند و برای وطن جانفشانی کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر